cecholek Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ruch spory , wyjatkowa noc - czas zabawy i swietowania w gronie znajomych ...No , moze nie do konca - kto siedzy w sylwka przed kompem ? w domu , w pracy ? Ciekawe czy jestem sam ?!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafura Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Nie jesteś.Wszystkiego największego w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku - to powiem zaraz jak wybije polnoc :) , a co poczekam sobie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafura Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Nie pomyliłem się chodzi o największe odkrycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Nie Wy sami:) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, zero śmieci i niewypałów,, masa koloru i militarki!PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 No ja nie to że mam na imię Sylwester, to w dodatku sylwka spędzam prawie" sam, córa chora,żona przeziębiona. Same zmartwienia:-( No ale nic. Szczesliwego Nowego Roku. dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ja siedze przy kompie , a w garażu robi się elektroliza. I tak co roku.Wesołego nowego roku i jeszcze lepszych fantów.Pozdrawiam thomson _/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Thomson, a co tam elektrolizujesz? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 a takiego szrota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Zaczyna mnie to wszystko nudzic. W TV puszczają jakąs blede. Tu też nikogo nie widać. Załamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Niech się ktoś odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 odzywam sie :)))dobrego nowego 2008 roku,oczywiście w fanty i zdrowie aby można było je kopać :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 thomson-podaj gg :) to mozna pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 No to niedługo północ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 wszystkiego naj ! (nie lubie imprez...) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Stary roczek mamy z głowy, jego miejsce zajmie nowy. Pełen sexu i pieniędzy, alkoholu gdzieś po drodze. Oby z pracy nie wylali i niech zdrówko nie nawali. W 2008 roku idźmy do przodu krok po kroku. Niech nas nadmiar kasy męczy, niechaj Fiskus nas nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie, resztę miejmy głęboko w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 No i już jest ! Rok 2008 ! Mam nadzieje ,że będzie dla nas wszystkich rokiem pełnym niespodzianek . Dołki będziemy mieli głębokie , a w każdym olbrzymie ilości fantów ... W każdym stawie będzie czekał na nas czołg , a w jeziorku samolot ...Pozdrawiam Wszystkich odkrywców przy kompach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego i to co tam chcecie ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Pozdro dla wszystkich pracujacych.Z Odkrywca wszedlem w 2008r, niezle sie zapowiada,Pozdrawiam!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 I jeszcze raz pozdrawiam. Mamy ten nowy rok. Oby doły glebokie były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ados2 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku :)Pozdrawiam Ados2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Widzę ,że nie tylko ja tak spędzam czas, no i co najważniejsze pierwszy napisalem coś na forum w 2008 roku :) .Hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Hehe :] ale napisałeś równo o północy, ja po :] czyli w nowym hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 no ale od dat się liczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ja też :) , Życzę wszystkim naaaaaajlepszego w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.