Skocz do zawartości
  • 0

coto za łuska??

ejni

Pytanie

Napisano

witam chodzi mi o łuske od prawej strony po srodku to cały nabój a po lewej stronie nabój ad mausera!!! tych łusek po prawej stronie nakopałem jakies 79 wiec raczej od jakiegoś KM-u i sa one ciutke mniejsze od mausera prosze o ID tej łuski z góry dzieki!!!!

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam chodzi mi o łuske od prawej strony po srodku to cały nabój a po lewej stronie nabój ad mausera!!! tych łusek po prawej stronie nakopałem jakies 79 wiec raczej od jakiegoś KM-u i sa one ciutke mniejsze od mausera prosze o ID tej łuski z góry dzieki!!!!

Napisano
Po pierwsze to przydałoby się foto większe i lepszej jakości, ale wydaje mi się że jest to łuska od mosina II wojna. Jesli w jednym miejscu było i dużo to prawdopodobnie strzelano w tym miejscu z DP lub Maxima
Napisano

od lewej lebel, mauser, i łuska oraz cały pocisk do ID UWAGA pocisk i łuska do ID są od tej samej broni!!!!

Napisano
kitolif dzieki za rade ale NIC TAM NIE PISZE!!!! i to niejest mosin bo mam łuski od mosina ona jest krótsza!!!
Napisano
bjar_1 witaj poraz kolejny na moim poscie :D a od jakiej to broni?? mosin?? czy maxim jak kolega wyzej napisał ^^

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie