Skocz do zawartości

gry z wykrywaczem

lis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
treasure fields-to jedyna wirtualna gra którą znam, jest dobra
zna ktoś może inne ?
pozdrawiam
Napisano
Witam! Kolego lis, możesz napisać jak w tej grze wykopać coś?! Macham cewką, piszczy! no dobra, ale jak zobaczyć co trafiłem? Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
gdy coś namierzysz włącz pinpoit(prawy klawisz myszy)
dig plug-wykopujesz,jedno kliknięcie,jeden ruch łopatką
jak trafisz pokazuje ci się okno co wykopałeś
fill hole-zasypuje dołki ale szybciej klawiaturą
nie kop za dużo dołków bo dostaniesz nauczkę
http://www.terrybullard.com/download_page.html
to link do strony z której można ją ściągnąć
pozdrawiam i sukcesów w grze
Napisano
Witam!
Gra jest niezła, ale wykopuje tylko monety:(. Raz mi się zdarzył kapsel, jakieś kółko i otwieracz do konserw. Czy w tej gierce można wykopac coś innego???????
Napisano
Gra z tej strony to wersja demo dlatego można zanaleźć tylko monety. W wersji pełnej są podobno też inne skarby. W tej wersji moje największe znalezisko to moneta warta 900$ :-)
Napisano
ja procz łusek , starych" nozyczek , sreberek i kuuuuuuuupe jedno centowek (byly tez 2,5 itd) to najwieksze znalezisko to monetka z 1803 wyceniona na 375 $
Napisano
eee... może i mam 16 lat. Wiek może i akurat do gier :P ale w tą mi nie idzie :( po próbie wykopania czegoś pokazuje mi się czerwony prostokącik, a po kilkunastu kliknięciach info, że zostawiam dołki. Pomocy! Pozdrawiam, Łukasz
P.s. Całe szczęście w Call of duty" idzie mi dobrze :)
Napisano
dla mniej wtajemniczonych:
czerwone prostokąciki to twoje dołki,gdy ich za dużo zasypój i szukaj dalej bo dostaniesz ostrzeżenie.......
żeby zacząć szukać trzeba nie tylko kupić sorzęt ale i go zabrać na field
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie