garrett Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2007 wpadly mi 2 baniecznki na nafte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garrett Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2007 Pierwsza bańka moze byc stara, sprzed wojny, ale ta blaszana to na bank historia powojenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Nie jest powiedziane,że powojenna.To moja blaszanka,1 litr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 ...i zakrętka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garrett Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Catadero , fajna banieczka,wylewka podobna jak w mojej , nawet na lancuszku, lecz w mojej korek tylko zelazny , w srodku rurka metal , nawiercona dookola i z siatka metalowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.