Swiety82 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Witam, niestety nie udało mi się dziś pokopać, ale zdobyłem coś takiego: Zegar, a właściwie zegarek stojący, w drewnianej obudowie(niestety częściowo ułamana górna część obudowy), mechanizm działa bez zarzutu (właśnie słucham tykania:), na dole wybita wrona, sygnowany napisami: wewnątrz u góry: Heereseigentum, na dole Kienzle No914, 1940r. cyferblat w dalszym ciągu fosforyzuje w nocy, wyciągnięty z piwnicy.Cena-pomoc sąsiedzka, czyli w sumie za free :)Opłacało się? Ja myślę że tak!Może ktoś się orientuje co to manufaktura lub ma podobny egzemplarz?Przepraszam za jakość fotek, ale robione telefonem i wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Góra-widoczny uszczerbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Wrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Wnętrze po otwarciu cyferblatu i widoczne bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.