Merdoc Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 prosze o pomoc jak je odczyścic tak zeby ich nie uszkodzić elektroliza odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 A czym są pokryte? Rdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 A niby dlaczego elektroliza odpada... rdza zejdzie jakbyś dał małe napięcie i wsadził na trochę, a potem Oliwka. Srebro jest najlepszym przewodnikiem i pokryte rdzą szybko odrzuci te świństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 elektroliza odpada poniewarz nie posiadam prostownika niemoge nigdy zebrac sie na zakup z powodu nie wiedzy którego kupić, ofert jest duzo na allegro. ale czy jest inny sposób na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Do elektrolizy takiego maleństwa spokojnie wystarczy stary zasilacz z kompa.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 koles mi porztczy prostownik na jakie napiecie mam na stawić i ile trzymać je wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Taki krzyż był czyszczony i jest to dokładni opisane > wyszukiwarka.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 cyrograf a jak by te krzyze zamoczyc na jakis czas w ocet i troszke soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Wielokrotnie pisałem że trawienie niszczy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.