rauszdelikt Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Hary, no w końcu czas przekuć słowa w czyny, już od dobrych paru miesięcy mamy gdzieś jechać:). No i poza tym mam ostatnio ostry niedosyt, ciągnie mnie niczym wilka do lasu. Następny weekend odpada, pracuję, ale 15 - ego wolne więc można obmówić co i jak. Skontatkuję się z Tobą.Pozdrawiam:)
kompi Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Jak sytuacja wygląda obecnie?Są jacyś chętni na poszukiwania?
soomebody20 Napisano 10 Luty 2010 Napisano 10 Luty 2010 hej koledzy jestem z raciborza i chce sie dolaczyc do kolegów mam pare miejsc ciekawych ale to naa opolszczyznie i sławików mam ace 250 moj nr gg 12624823
Tomi45 Napisano 8 Kwiecień 2015 Napisano 8 Kwiecień 2015 Odświeżam temat - pytania o miejscówki w okolicach Raciborza - z racji mojego miejsca zamieszkania - bardziej w kierunku Rybnika i Rud niż Koźla. No i oczywiście chętnie się podłączę do wspólnej wyprawy. Próbowałem w ub. roku coś poszukać koło Łubowic (Rosjanie mieli tam przyczółek na Odrze) - wyniki słabe - jedynie sporo odłamków i destrukt pocisku p-panc +/- 100 mm.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.