piotrek_k Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Witam!Byłem niedawno u znajomego i pokazał mi że znalazł cos takiego. On i ja chcielibyśmy wiedzieć co to jest! pomysł był że to może jakas część radzieckiego noktowizora:Ppozdrawiam
piotrek_k Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 Ponawiam pytanie, bo informacja- co to jest bardzo mi sie przyda!
OnyX Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 to cześć od niemieckiej lampki noszonej na głowie . To gumowe to o nos opierało sie. przyłóż do głowy :) Ogólnie npisywane jako pilota LW.
R51 Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Coś co ma napis Roka" nie może być radzieckiej produkcji, podobne logo (to wpisane w okrąg) spotyka się na niemieckich wyrobach z tworzyw sztucznych z czasów ostatniej wojny (np. kubki od manierek, maselniczki). Radziecki noktowizor odpada.Pozdrawiam
piotrek_k Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Witam!Byłem niedawno u znajomego i pokazał mi że znalazł cos takiego. On i ja chcielibyśmy wiedzieć co to jest! pomysł był że to może jakas część radzieckiego noktowizora:Ppozdrawiam
piotrek_k Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 prawa strona z wyjściem prawdopodobnie kabla
pomsee Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Czy są w tym jakieś elementy optyczne? Jeśli to jest część od niemieckiej optyki z 2 wojny to postaram sie to znaleźć.
Pytanie
piotrek_k
Witam!
Byłem niedawno u znajomego i pokazał mi że znalazł cos takiego. On i ja chcielibyśmy wiedzieć co to jest! pomysł był że to może jakas część radzieckiego noktowizora:P
pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.