bodziu000000 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Napisano 29 Listopad 2007 Czas na nową część, bo Bocian nakrzyczał :)Link do poprzedniej:http://www.odkrywca-online.pl/wrzesien-1939-zdjecia-czesc-6-,532682.html#532682PzdrBogdan
Wercyngetoryks Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 zastanawia mnie dlaczego robicie te wodne znaki na swoich zdjęciach? Jeśli chcecie je zabrać ze sobą do grobu to wogóle ich nie publikujcie...aaaa zapomniałbym , wzbudzenie zazdrości obok sobkowatości to tez silne, przyjemne i zniewalające uczucie... trochę altruizmu koledzy!
njorl Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 A w czym Ci one przeszkadzają?Nikomu nie chodzi o wzbudzanie żadnych negatywnych uczuć. Chodzi o zebranie w jednym miejscu i udostępnienie możliwie największej liczby zdjęć na konkretny temat. To, że ktoś tu wstawił zdjęcie nie znaczy że automatycznie jest w jego posiadaniu. A istnieje też pojęcie prawa własności, prawa autorskiego i takich tam.A tak na marginesie - pliki ze zdjęciami w wątkach umerowanych" są pozyskane (w kolejności malejącego udziału) z Ebay, Allegro, stron www, są skanowane z książek i innych wydawnictw, a następnie wrzucane tutaj na serwer. Miej pretensje do ludzi sprzedających zdjęcia na aukcjach internetowych.PS. Wercyngetoryks, bądź dobrym kolegą i pożycz mi samochód na weekend. Okaż rochę altruizmu" ;)
leszek01 Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 KielceWercyngetoryks - masz tu link do aukcji jeśli kupisz będziesz miał fotki beż miarki. Powodzenia .http://www.allegro.pl/item277518077_zdjecia_wojna_wrzesien_1939_hitler_kielce_ulan.html
leszek01 Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Opoczno dt Soldaten Gräber MG Btl13 Polen 1939"
bogdan64 Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 kiiedys ogladałem tutaj zdjecie przedstawiajacw wojsko niemieckie widac było fragment rynku i stojace motocykle i ciezarówki .Ja to miasto zidentyfikowałem
bogdan64 Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 kiiedys ogladałem tutaj zdjecie przedstawiajacw wojsko niemieckie widac było fragment rynku i stojace motocykle i ciezarówki .Ja to miasto zidentyfikowałem
leszek01 Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Jeśli to nie tajemnica - napisz.Kolejna fotka zostanie poprawnie podpisana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.