krzysiekkow Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 doslownie 10 do 15 minut tyle czasu pod malym dworkiem w lubuskim , zmarzla mi zonka i trzeba bylo uciekac bylem zly, ale tam na pewno wroce jak cos znajde to wstawie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 A co to jest????Jakby ze złota!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Jeżeli złoto to bardzo niepokojąca reakcja żony:))) Moja zabrałaby wykrywacz, saperkę i powiedziała- spierniczaj to moje kredki";)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Karpik to nieźle się powodzi twojej żonie to mam najlepsze i najcenniejsze fanty:))))))).Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Najlepsze fanty wychodzą po pierwszej godzinie chodzenia.Wygląda to na jakąś ramkę.Może od lusterka.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Tak jak piszesz Darek. Często zastanawiam się długo nad miejscówką, i tam gdzie sobie obmyśliłem wychodzi parę znajdek, później bywa gorzej. Chyba mamy jakiś dar chłopaki:)Ps. są wyjątki, fajrant ostatniego wypadu był bardzo ciekawy, ale jak na złość nie mam czasu/pogody by powrócić;)) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.