matlak Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Jakis czas obserwowałem tematy forum(tak z miesiąc)i zamowiłem Solariska Rutusa..Dzieki wszystkim za pomoc w podjeciu decyzji..pzdr all
woytas Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 pewnie ze dobry :)ja w ten weeken znalazlem podkowe i 20 zlotych z 1990 roku- rozjechana przez pociag :P
Spiderski Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wykrywacz bardzo dobry - kwestia to mieć także dobrą miejscówkępozdrArtur
matlak Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Mam tylko jeszcze pytanko..czy z Solarisem można pomykać podczas opadów deszczu?nie zamoknie ani nie zaparuje?To dość istotne przy tej pogodzie;-)
woytas Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja probowalem na plazy w deszczu z reklamowka na elektronice i nic nie zamoklo -ale to moje doswiadczenia a za cudze nie odpowiadam :)
woytas Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 aaa srubki mi zardzewialy - chyba jak wiekszoscie wlascicieli
Debogora Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kilka razy chodziłem z nim w deszczu i nie zakładałem nawet worka foliowego, nie było żadnych problemów.W czasie ulewy to bym nie ryzykował,no ale wtedy to się w domu siedzi a nie po polu gania.Pozdrawiam.
f35jsf Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Też chodziłem kiedy było wilgotno, nic się nie stało. Na wszelki wypadek miałem worek na śmieci przy sobie i kiedy opady stały się nieznośne - torba na elektronikę i lecimy dalej. Nawet śruby mi nie zardzewiały:)))
matlak Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Dzis pierwszy dzien pomykałem z solarkiem i..to naprawdę niezły sprzęcik:-)..8 godzin przedniej zabawy.Nawet coś tam znalazłem.Ale co,to na aszych odkryciach"Pozdr...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.