matlak Napisano 26 Listopad 2007 Autor Napisano 26 Listopad 2007 Jakis czas obserwowałem tematy forum(tak z miesiąc)i zamowiłem Solariska Rutusa..Dzieki wszystkim za pomoc w podjeciu decyzji..pzdr all
woytas Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 pewnie ze dobry :)ja w ten weeken znalazlem podkowe i 20 zlotych z 1990 roku- rozjechana przez pociag :P
Spiderski Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 Wykrywacz bardzo dobry - kwestia to mieć także dobrą miejscówkępozdrArtur
matlak Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Mam tylko jeszcze pytanko..czy z Solarisem można pomykać podczas opadów deszczu?nie zamoknie ani nie zaparuje?To dość istotne przy tej pogodzie;-)
woytas Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 ja probowalem na plazy w deszczu z reklamowka na elektronice i nic nie zamoklo -ale to moje doswiadczenia a za cudze nie odpowiadam :)
woytas Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 aaa srubki mi zardzewialy - chyba jak wiekszoscie wlascicieli
Debogora Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Kilka razy chodziłem z nim w deszczu i nie zakładałem nawet worka foliowego, nie było żadnych problemów.W czasie ulewy to bym nie ryzykował,no ale wtedy to się w domu siedzi a nie po polu gania.Pozdrawiam.
f35jsf Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Też chodziłem kiedy było wilgotno, nic się nie stało. Na wszelki wypadek miałem worek na śmieci przy sobie i kiedy opady stały się nieznośne - torba na elektronikę i lecimy dalej. Nawet śruby mi nie zardzewiały:)))
matlak Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 Dzis pierwszy dzien pomykałem z solarkiem i..to naprawdę niezły sprzęcik:-)..8 godzin przedniej zabawy.Nawet coś tam znalazłem.Ale co,to na aszych odkryciach"Pozdr...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.