Skocz do zawartości

czy ktoś mi odpowie?

Gość questionicator

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ustawa jest, ale czy ktoś mi wytłumaczy czy każdy nurek który schodzi pod wodę w sprzęcie jest potencjalnym przestępcą, a co tymi co biegają po lesie z wykrywaczem. Kolejne pytanie jakie mnie nurtuje, to co z służbami resortowymi, czy saper który w ramach patrolu szuka zakopanych urwiłapek" łamie prawo?
Napisano
Z nurkami, to zależy gdzie - jak będziesz schodził pod wodę we własnym basenie, to spoko, ale jak będziesz chciał spenetrować wrak (np. Goy'ę) to możesz mieć kłopoty. Sądzę, że najlepiej się postarać o pozwolenie nurkowania, niż robić to na dziko.
Napisano
Zgadza się legalnie nurkować można będzie tylko we wŁasnym basenie. Każde jezioro może kryć np dŁubankę , nie mówiąc o morzu , tam jest wszystko. Każda najmniejsza sadzawka ,może kryć dobra kultury.
Nurkować proponuje z zamkniętymi oczami , a już napewno nie rozglądać się w trakcie nurkowania , wtedy napewno nie będziesz posądzony o nielegalne poszukiwania .Oczywiście nurkowanie w obecności np notariusza który potwierdzi na piśmie , że nie rozglądaŁeś się w trakcie nurkowania , a więc nie prowadziŁeś nielegalnych poszukiwań czegokolwiek" rozwiązuje na szczęście ten problem.
Pozdrawiam
Bartek
Napisano
Witam,
apropo nurkowania ... polecam wszystkim morze czerowne

http://legrandbleu.swissworld.com/thistlegorm_deutsch.html

Pozdrawiam
Marcin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie