Skocz do zawartości

Giełdy staroci

sznur2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam poszukuje poszukuje informacji na temat giełd staroci organizowanych na terenie Europy oczywiście Polska również, chodzi mi o lokalizacje i temin w którym się odbywają.

pozdrawiam
Napisano
Wystarczy poszperać wyszukiwarką... ale ciężko na to wpaść :)
http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=58873
Napisano
Witam kolego MK chodziło mi o aktualne daty i lokalizacje nie o to co było lat xxx wstecz z wiadomych powodów, ale dziękuję, że mnie uświadomiłeś o istnieniu wyszukiwarki, jestem wdzięczny.

pozdrawiam
Napisano
Przed świętami większy ruch i oczywiście sprzedających. Dużo srebra i innych drobiazgów. Ostatnia szansa na kupno monet po cenie za 2007 rok. Przed świętami jest sporo nowych osób co znacznie zawyżają ceny. Linia 13 23 24 i 2 z drugiej strony.
Napisano
Największe okazje i ciekawe rzeczy można dostać pytając się ludzi o militarkę jak się jeszcze nie rozłożą, czyli koło 7. Jak chcesz na spokojnie pochodzić to 9-10. Pozdrawiam
Napisano
Jeden sprzedaje drogo, drugi tanio. Ostatnio jakis rosjanin miał kilka ładownic po 100 zeta, więc różnica jest. Czasem można coś fajnego i niedrogiego dostać, tylko trzeba się targować jak to na bazarku:)
  • 3 weeks later...
Napisano
Ładnych parę lat temu na kole był Ukrainiec sprzedawał najróżniejsze monety Polskie, srebrne z okresu międzywojennego sprzedawał w cenie srebra na kilogramy... to były czasy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie