Skocz do zawartości

white's eagle spectrum

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ten wykrywacz był produkowany w latach 1991 - 1993, ponieważ w 1994 wszedł XLT Spectrum. Oznacza to, że ma około 15 lat a z tym wiąże się starzenie się elementów elektronicznych i odchodzenie od parametrów. Nie ma cudów aby taki wykrywacz w przeciągu tylu lat nie był naprawiany, a z naprawianą elektroniką jest różnie. Wykrywacze bywają użytkowane bardzo intensywnie np. kilka razy w tygodniu po kilka do kilkunastu godzin lub leżą w szafie, tak źle i tak niedobrze. Wnioski nasuwają się same; moim zdaniem lepiej jest kupić wykrywacz wyprodukowany w ostatnich kilku latach.
Napisano
Witam.

Orzełek" i XLT to niemalże ten sam sprzęt a każdym razie zasięg i czułość mają identyczną. Znam mnóstwo nigdy nie naprawianych sprzętów z tamtych lat. Wszystko zależy od użytkownika/ów. Zasięgu nie da się podać w powietrzu bo ustawić go można na 1001 sposobów i każdy wynik będzie inny, ale to z całą pewnością jeden z wykrywaczy o największym zasięgu i czułości. Robiliśmy na forum Thesaurus bardzo różne testy, w tym w powietrzu, jeśli koniecznie chcesz się dowiedzieć;)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Jeden z najświeższych wykrywaczowych guru" z pewnością by odpowiedział:
-Nie robiłem takich testów i nie miałem Eagla w reku,ale wyniki są bardzo łatwe do przewidzenia :))))))))))))

A poważnie:mogę przychylić się do raf003.Ale zakup tylko pod warunkiem,że znasz wykrywacz lub właściciela.Zakup internetowy w ciemno" może być kosztowny i męczący ciągle pojawiającymi się awariami.Wiem co piszę.Kila razy byłem bardzo niemile zaskoczony.Raned ma tutaj rację ;)
Pozdrawiam,
wicja1.
Napisano
witam
nabylem orzelka za tysiaka ,wiec sodze ze korzystna cena,a co do starzenia sie to wiem ze kabel od sondy czasem pada,ale i cos oprocz baterii sie zuzywa i tzreba wymieniac?? 26 cm na boratynke to naprawde duzo.
Napisano
gibki9 - jak dla mnie to właśnie kabel był problematyczny. Możesz dostać pojemnik na baterie i kupić sobie akumulatorki albo przerobić ten fabryczny. Najsłabszym punktem tego sprzętu jest jego waga :(
A na boratynke mozesz uzyskać znacznie więcej jak zapodasz jakiś dobry program;)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie