wojpo7 Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 wczorajsze znalezisko - chyba część od aparatu fotograficznego - po rozkręceniu pokazały sie takie oto sygnaturkiCo to mógł byc za aparat i z jakiego roku poniewaz widnieją na nim daty ale nie wiem która jest właściwa.aparat z USA
wojpo7 Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 wczorajsze znalezisko - chyba część od aparatu fotograficznego - po rozkręceniu pokazały sie takie oto sygnaturkiCo to mógł byc za aparat i z jakiego roku poniewaz widnieją na nim daty ale nie wiem która jest właściwa.aparat z USA
Grzesio Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 Daty niewiele Ci dadzą, bo są to tylko daty patentów wykorzystanych w tym aparacie.PzdrGrzesiu
wojpo7 Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 a można w ogóle coś powiedzie na temat przypuszczalnego typu tego aparatu na podstawie tylko tej części?
Pytanie
wojpo7
wczorajsze znalezisko - chyba część od aparatu fotograficznego - po rozkręceniu pokazały sie takie oto sygnaturki
Co to mógł byc za aparat i z jakiego roku poniewaz widnieją na nim daty ale nie wiem która jest właściwa.
aparat z USA
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.