robo01 Napisano 17 Listopad 2007 Autor Napisano 17 Listopad 2007 witam prosze o zamieszczanie tutaj fotek niemieckich sanitariuszyz góry serdecznie dziekuje
robo01 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 zachęcam Koledzy do podzielenia sie swoimi fotkami
victor Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 bardzo ciekawe maskowanie mają namioty na drugim zdjęciu zamieszczonym przez robo01, powiem szczerze ze pierwszy raz widzę takie na wrześniu
Mirek69 Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Przejrzałem z zainteresowaniem. Maskowanie, na które zwrócił uwagę victor, skojarzyło mi się z włoskim kamuflażem, używanym przez Niemców, ale przecież dopiero w końcowych latach wojny. Jeszcze coś: gdy po przejrzeniu tego wątku próbowałem przejść do działu Forum: IIRP - Wojsko Polskie 1918-1939, to okazywało się, że ...właśnie w nim jestem! Niemieccy sanitariusze tutaj? Chyba pobłądzili ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.