esus Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Nie ma jak to oko pocieszyć na forum,piękne fanty i gratulacje za odwarzne fotki-te z tobą w tle-to tutaj rzadkość pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 leśnik23 a możesz szerzej powiedzieć jak znaleźliście te fanty ze skrytek? Tzn w domu, ogrodzie, na polu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Share Napisano 18 Listopad 2007 tą skryte z której sa te fotki znalazłem ok.50m od zabudowań.teren ciekawy tz.bardzo duży wykop prawdopodobnie kiedyś wydobywany piasek lub inne kruszywo.2 obok siebie(skrytki)wanięka ocynkowana i duża kanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Pytam się bo sam jeszcze takiej skrytki nie znalazłem, z tego co wiem to różnie ukrywali, może kiedyś mi się wreszcie poszczęści? Nawiasem mówiąc gratuluję naprawdę ciekawego znaleziska. Ps. a próbował ktoś kiedyś nakłuwać glebę szpikulcem saperskim? Bo wiem że i tak niektórzy poznajdowali ciekawe fanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafal Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Tak, super fanty. Ale jak wyszly niedawno to po co robic zdjecia zdjeciom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 niema mnie w kraju miałem tylko takie foty normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Rewelacyjne trafienia...Bez dwoch zdań ;)Można wiedzieć Kolego w jakim województwie wykopane?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 dzięki:)dolnośląskie,też pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 gdzie lesnik teraz siedzisz moze bys tam rynek sprawdzil bo widze ze rat"w temacie jest:-dpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 w irlandi siedze..tu niema nikogo w temacie same piz..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 No proszę ! Leśnik zna BagnetaA tak na marginesie ( pytanie do leśnika ) Bagnet naprawde jest taki pogiety" jak nam się tu przedstawił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 a co cie przekonało o tym ze leśnik zna bagneta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Dwa wcześniejsze postyAle ok nie chcesz mówić nie mów. Ale taki ewenement jak Bagnet to sie często nie zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Zubiked przeczytaj : http://tuitam.7.forumer.com/a/troll-definicja_post22.htmlDodam do tego od siebie: Troll tego typu jak Bagnetss stara się nawiązać kontakt z możliwie jak największą liczbą użytkowników danego forum aby dla niewtajemniczonych w jego rollowatość" ludzi mógł zaistnieć jako możliwy stary wyjadacz forum" lub znajomy znajomych".Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.