skolcio Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Witam!Zajmuję się teraz konserwacją powyższego wodnika. Wyczyściłem go już szczotką z rdzy. Mam jednak pewien problem, otóż nie mogę odkręcić nakrętki i kranika żeby go przeczyścić. Macie jakieś sugestie jak to zrobić?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 ups,. sorka wyszły mi dwa posty do admministratora przoszę usuną jeden post (ten bez drugiej fotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 ups,. sorka wyszły mi dwa posty do admministratora proszę usuną jeden post (ten bez drugiej fotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 ups,. sorka wyszły mi dwa posty do admministratora proszę usuną jeden post (ten bez drugiej fotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Kup coś na kształt WD-40. Popsikaj, odczekaj, odkręć. Pamiętaj nic na siłę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.