akagi Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Andrew, ale to miała byc tajemnica......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Niech Paweł w końcu się przyzna, że kupił okazyjnie na wyprzedaży TVN z całym bałaganem."Panowie to jest układ" (ach jakie magiczne słowo) :-)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Teutonic mordo Ty moja:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Witam Koledzy!:-) Akagi ja odbieram telefony, tylko nie zawsze mogę, jestem tak zarobiony;-( chyba dzwoniłes z zastrzeżonego numeru?Wiecie co, żarty żartami, pożartowac zawsze można, ale czasami żart wcale niczemu nie służy;-))) Tak zabawnie jest z tymi żartami;-) Moglibyście wymyśleć jakiś nowy Łowicz" wtedy i na żarty i niesnaski nie bedziecie mieli czasu;-))) Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Jazłowiak, abym zasłużył na miano mordo Ty moja" to musiałbym mieć taką kasę jak rzeczone mordy", albo mieć takie wpływy (czyt. układy) jak łone" :-))) a tak, jestem tylko małym trybikiem w tym społeczeństwie :-))))) i nie żałuję tego :-))))ale Wy Panowie......... :-))))))))) ech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmpionier Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Jeszcze troszkę foto:http://www.photo.reenacting.eu/v/bezdaty/11_listopada_2007/defilada07/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 I jeszcze jedna foto relacja z tej bardzo udanej imprezy.http://www.odkrywca.pl/galeria,11-11-2007-parada-z-okazji-dnia-niepodleglosci,506.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.