menesiak Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 Dziś powinna być o 17,10 emisja programu Prosto z Polski na której będzie reportaż o nas, bunkrwocach, z MRU o którym kiedyś wpominałem.Na TVN 24. Zapraszam
Catadero Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Było.Króciutko.A wcześniej o znalezionych w wykopie panzerfaustach i trzydniowym oczekiwaniu na saperów.
LEWY Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Potwierdzam.Było.Króciutko.I ani słowa o waszym sprzątaniu. Ale i tak gratuluję. Może następny program o Was będzie dłuższy i bardziej o tym co robicie. Bo to jest najważniejsze...LEWY
Catadero Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 O,Lewy,musiałeś chyba wtedy mrugnąć,jak było o sprzątaniu. Dziewczyna drucianą szczotą drapała pieszczotliwie bunkier.
LEWY Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Catadero, widziałem jak cała ekipa jechała" bunkier druciakami:) Ale mi chodziło o sprzątanie pod ziemią. O tym nie było praktycznie ani słowa...LEWY
menesiak Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Ale były już pokazane oczyszczone tory i działająca zwrotnica.Tu fragment do pobrania www.owb.8p.pl/tvn.wmv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.