Gość Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 czyta sie w gazetach i roznych ksiazkach o opowiesciach mjr Stanislaw Siorka, d. Sluzba bezpieczenstwa. Dla wiekszosci to autorytet i zrodlo wiedzy. Czy mozna mu wierzyc bezkrytycznie ? Co o tym sadzicie !!!???
Krzysiek(?) Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 WitamWydaje mi się że w większości wypadków nie można nikomu bezkrytycznie wierzyć.Pozdrawiam Krzysiek(?)
marecki. Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 poprostu nienależy być naiwnym i warto się nieraz zastanowić zanim się coś powie albo napisze- to odnosi się do nas a co do pana siorka niektóre fakty mozna potraktować z przymróżeniem oka ponieważ wszyscy jesteśmy omylni zwłaszcza w sprawach których nie możemy poprzeć pewnymi argumentami
Szefo Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Nikomu nie można wierzyć bezkrytycznie, chyba że się go zna bardzo dobrze wiele lat ale i tak nigdy się nie ma 100% pewności tyle że pradwdopodobieństwo dąży do 1:)pozdr
kudi Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Siorek byl SBkiem i nie wiadomo do konca co z tego co mowil jest prawda a co nie.pozdrrobert_kudelski
Peter Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 No oprócz tego , że kopytka wyciągnął nie do końca z własnej woli co Mu zresztą od dawna obiecywano. W sumie postać raczej pozytywna, prywatnie szanowany w środowisku.
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 skad wiesz, ze mu pomogli ?skad wiesz, ze mu grozili ?
marecki. Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 do PETER cześć !! pohwal się trochę wiencej to ciekawe co sugerujesz pozdrawiam !!
Peter Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Cześć, niestety to nie Ja, dopiero co wróciłem. Muszę chyba zmienić Nick'a i hasło.
marecki. Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 to proszę zmienić nick i napisać nam to co pan zasugerował wyżej pozdrawiam !!
past Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 proponuje przeczytać najnowszą książkę Kudieo -- wyjaśni wiele o Siorku.swoją drogą książka o Lubiążu jest niezła i dość relnie tłumaczy zagadkę ,, dla mnie extra Gratuluje autorom
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 A ty kto jesteś overground że tyle pytasz, z radia dzienikarz czy pisarz.
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 A jakie w niej są rewelacje o Siorku, że był SB-kiem ?Sam tą sprawe nagłasniał, widocznie tak było mu wygodnie.Ale nie jest to pełna prawda, a diabeł tkwi w szczegółach.
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 do J.K. - poeta, ja to wszystko wierszem opiszę ;-))
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 do MB:ale o co ci wlasciwie chodzi - nie rozumiem...
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Pisze o tym, że to żadna tajemnica, sam o sobie tak rozpowiadał na prawo i lewo !!! Lamparska o tym pisała 10 lat temu.
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 No i pytam Pasta co to za rewelacje wynikły nowe w książce o Siorku. Bo ta SB-ecka melodia to stary przebój.
Gość Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 do MB:-albo nie czytales lacznie z ksiazkami lamparsskiej-albo nic nie zrozumialeswybieraj...
past Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 moim zdaniem książka dość jednoznacznie pokazuje że jednak przełożeni Siorka mieli rację wysyłając go na emeryturę , swoją drogą rewelacje Siorka w okolicy Lubiąza żyjąswoim życiem i ciągle rosną , do rozmiarów które są śmieszne . Np podziemny szpital w porcie w Malczycach połączony z klasztorem itd. ( aaaaa dla tych co by jednak w to wieżyli to ten szpital sprawdziłem -- cóż specyfika budowy portu i mozna wymyślać bajki)
necroskop Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 Witam!Właśnie Past napisz coś o Malczycach. Masz jakieś informacje albo wiesz co to był za schron co go zasypali i zrównali z wałem?Marek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.