zelig Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 Film oparty na faktach: amerykański pilot zostaje zestrzelony podczas tajnej misji nad Laosem, łapie go Vietkong, wsadza do obozu, z którego pan pilot ucieka i ma przygody różne.Najbardziej niezwykłe jest to, że scenariusz i reżyseria to Werner Herzog, TEN Wrener Herzog, The Werner Herzog.. Niestety film jest jak najbardziej zwykły - dawnego Herzoga w nim nie ma (no może czasami pokaże ladny widoczek, jakiegoś robaka lub węża). Holiłud na całego plus pochwała dzielnych amerykańskich chłopców.
zelig Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 Cały czas nie mogę się nadziwić, że reżyser Stroszka", Aguirre" i Fitzcaraldo" mógł popełnić takiego zwyklaka.Ale ogląda się fajnie.
Kurt Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Dla mnie osobiście film był przedni mimo że nie było tu nic w stylu Żelaznego trójkąta, troszkę miałem wrażenie że przypomina mi Missing in Action II tylko że tam była fikcja a tu rzeczywistość.osobiście polecam ten film gdyż jest godny i warty uwagi ale tylko dla ludzi którzy oczekują czegoś więcej niż tylko 90 minut wywalania magazynków.
paweł_h7 Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Polecam Mały Dieter chciałby latać" http://www.film.gildia.pl/filmy/little_dieter_needs_to_fly
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.