Mam prośbę w identyfikacji tego orzełka. Znajomy przesłał mi fotki i prosił o wszelkie informacje na jego temat. wpadło mu cos takiego w ręce i chce wiedzieć co to za orzełek i ile jest wart. ja sie na tym nie znam dlatego proszę was o pomoc. wysokośc orzełka to 8 cm.
zaznaczam że pytanie o wycene jest tylko do wiadomości posiadacza ponieważ on nie chce go sprzedawać dlatego nie piszcie aby wystawiac go na allegro i parzyeć jak allegrowicze będa licytowali.
proszę o wycene teoretyczną oraz wszelkie informacje na jego temat. zaznaczam że jest to oryginał.
Pytanie
wojpo7
Mam prośbę w identyfikacji tego orzełka. Znajomy przesłał mi fotki i prosił o wszelkie informacje na jego temat. wpadło mu cos takiego w ręce i chce wiedzieć co to za orzełek i ile jest wart. ja sie na tym nie znam dlatego proszę was o pomoc.
wysokośc orzełka to 8 cm.
zaznaczam że pytanie o wycene jest tylko do wiadomości posiadacza ponieważ on nie chce go sprzedawać dlatego nie piszcie aby wystawiac go na allegro i parzyeć jak allegrowicze będa licytowali.
proszę o wycene teoretyczną oraz wszelkie informacje na jego temat. zaznaczam że jest to oryginał.
z góry serdecznie dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.