bosniak Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 witam serdecznie jak w temacie prosze o identyfikacje.z góry dziekuje i pozdrawiam
huk 100 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Identyczne siodło miałem w Ośle –BMW-R-35 ale widziałem również takie samo w innych markach – przychylam się do kolegów wypowiadających się wyżej –siedzenie dokupywało się osobno i dopasowywało się do bagażnika -pozdro
bosniak Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 witam serdecznie jak w temacie prosze o identyfikacje.z góry dziekuje i pozdrawiam
HD1940 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Siodełka takie produkowało wielu producentów zagranicznych jak też i krajowych np. Schilmann, Lepper jak i więksi np. Witkopp czy Gefrag. Bardzo wiele identycznych wyrobów robiono po wojnie w małych firmach rzemieślniczych np. w Poznaniu (firmy niestety nie znam). Niestety oprócz tabliczki na pokryciu nie spotkałem się z cechowaniem wyrobów przez poszczególnych wytwórców. Jesli jej nie ma to pozostaje jedynie domniemanie, że jest to wyrób konkretnego producenta.
Pytanie
bosniak
witam serdecznie jak w temacie prosze o identyfikacje.z góry dziekuje i pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.