michal123456789 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Mam jeszcze takie pytanko: Czy te rurki czy cos w tym stylu ( dolny prawy rog 1 wszego zdjecia ) To zwykle smiecie ?DZIEKUJE I POZDRAWIAM :) Jak wykopie cos ciekawszego to dam znac... narazie 3ekam az przestanie padac snieg!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 wypraszam sobie bagnetSS, ja jestem rocznik 93 a w szkole rosyjskiego nienagannie mnie uczyli ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 wypraszam sobie bagnetSS, ja jestem rocznik 93 a w szkole rosyjskiego nienagannie mnie uczyli ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 powtarzasz sie QUPEK,i zasmiecasz michalkowi posta niepotrzebnie.dla nich te rurki michal to smieci dla mnie tez, ale ja dla paru zlotych nie sprzedaje tego na zlom tylko zostawiam na miejscu,ostanio wsrod takich lusek znalalem fajna klodeczke:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Share Napisano 18 Listopad 2007 OK thx tak myslalem...juz ich nie ma :) ja tez nie zbieram zlomu :p PZDR! all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Share Napisano 18 Listopad 2007 OK thx tak myslalem...juz ich nie ma :) tak dl scislosci :ja tez nie zbieram zlomu :p PZDR! all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 bagnet kim ty jesteś?pewnie teraz to czytasz, ale już odpowiedzieć nie możesz.Wbijasz się na cudze wątki, chwalisz się znaleziskami jakich nigdy na oczy nie widziałeś, tylko sobie fotki pościągałeś.Piszesz jakieś głupoty, grozisz ludziom, uważasz się za jakiegoś pana i władce?Mam nadzieje, że Cię gdzieś w Bieszczadach spotkam.wtedy się przekonamy, czy jesteś taki twardy jak parę kopów na łeb dostaniesz.Może dostanę żółtą kartkę, ale mam już dosyć czytanie tych twoich nędznych wypocin.Chce żebyś wiedział dobrze, że dla mnie jesteś niczym.Chwalisz się, że chodzisz z wagą i ludziom łuski ważysz, jak mają za dużo to wykrywacze kradniesz, ciekawe czy będziesz taki twardy jak mnie spotkasz?Suplementów i odżywek nie biorę, ale chętnie takiego tępaka jak ty przekopie, ciekawe czy bedziesz taki twardy jak Ci ząbki powybijam?Przepraszam moderatorów za łamanie regulaminu, ale już niewytrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 Racja :/ Niezly smietnik z tego tematu sie zrobil :) jesli moderator ma ochote to kasowac:) zaloze nowy :)Ps:Jestem tu nowy a juz wiem ze bagneta to na tym forum sie nie szanuje :P ? pytanie retoryczne :P DLACZEGO ? :P hehepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 Rzeczywiscie fajna :) pzdR!Dodam ze do mojej kolekcji mozna dopisac 1 mine chyba nistety b.wspolczesna i zapalnik :) Oczywiscie (TE) fanty zostaly w ziemi z wiadomych przyczyn :)Choc to troche mnie dziwi bo byly na t.dawnych austryjackich koszar ( pola po ktorych dzis jezdza ciagniki i oraja ziemie !!! na jakis 20 30 cm !!!! :/ szok !!!! :/ Warto dodac ze :>>> ...gdy tarnowianie ruszyli na koszary austryjacy spieprzali jak i gdzie mogli minujac co i jak sie dalo...nasi zaszli ich od tylu a ci spieprzali po swoich minach w 2 strone :) hehei z tad moje zdziwienie !!!! To na 100 % nie ich mina!!! :) czyzby 2 wojna ???? jakim codem u nas w polu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 AD:gdy tarnowianie ruszyli na koszary austryjacy spieprzali jak i gdzie mogli minujac co i jak sie dalo...nasi zaszli ich od tylu a ci spieprzali po swoich minach w 2 strone :) hehe chyba tak wlasnie bylo (pewne zrodla) jesli jednak cos nie sie nie zgadza przepraszam :) pzdR! i prosze o komentarz :) bardzo ciekawy jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.