thomson Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 Kto jest chętny na wyjazd na Łuk Kurski w celu pokopania na tamtych wspanialych terenach. Wyjazd w lato w czerwcu lub lipcu/ Ilosc osób nie ograniczona. Pytania proszę zadawzac na moje gg: 4799789. Zachęcam. Pełne bezpieczentwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 A to Pełne bezpieczeństwo"Czyli jak - samochodami 4x4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 BusSamochód by nam ukradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Posiadanie wykrywacza na Wschodzie jest nielegalne.Chyba ze masz tam jakies znajomosci!Trzeba jeszcze go przewiesc przez 2 granice.Duze ryzyko i duze wydatki.Wiedziales o tym czy masz jakies mozliwosci jezeli tak to moze bym sie zabral!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Mam znajomego tam ktory ma wykrywacz metalu wlasnie tam.Prez granice tez przejedziemy spokojnie.Ze sobą trzeba tak gdzies brac z 500-1000zl. Na wszeklkie wypadki. W wiosce Ponuri (dokładnie gdzies kolo niej) mieszka 2 znajomy który wyciąga sprzęty z gleby za pomocą motyki.Broń moze wv jakis sposób przeniesiemy do polski. Nie wiem tego jeszcze. Wyjazd na lato. CZYM WIĘCEJ OSÓB BĘDZIE JECHALO TYM LEPIEJ DLA NAS.moje gg jeszcze raz podam . 4799789. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Nie wiem tego jeszcze"Zasadniczo uważam że wycieczki zagraniczne w ciekawe historycznie miejsca są wskazane jak najbardziej.Ale z tą bronią wykopkową jak mniemam to już lekkie przegięcie.Rozumiem dawka adrenaliny i ciśnienie 200 :)Ale np. ja czy ktoś inny nie chciałby być aresztowany przy przekraczaniu granicy jako przestępca czy szpieg i dywersant Rzeczpospolitej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 wwyluzuj troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 czlowiek wchodzi w taki wiek ze tekst typu - jakos to bedzie, zobaczymy itp itd - przestaja mnie rajcowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Tam jest spokój nic się nam nie stanie. Le razy mam to tlumaczyc/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Jesteś w stanie to zapewnić? Ciekawy jestem, czy czytałeś artykuł o Odysei Ukraińskiej", przeczytaj, może nieco nabierzesz dystansu.http://www.poszukiwanieskarbow.com/artykuly/odyseja/odyseja.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Przeczytalem i co. Poprostu ci kolesie byli nie mądzrzy. Po co brali granaty.Mieli problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 No, po takiej odpowiedzi przechodzi mi chęć na pojechanie z Tobą nawet do Krakowa :)Broń moze wv jakis sposób przeniesiemy do polski." myślisz, że w razie zatrzymania jakoś to wytłumaczysz? Poza tym, jeśli już pytasz po co brali granaty, taki granat to lepsze trafienie niż jakiś wykopkowy mosin czy mauser w nienajlepszym stanie.Już jesteś pewnie na celowniku smutnych panów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 Moze dla ciebie. Dla mnie jakis granat nie jest lepszy od moska albo mausa. Poprostu będziemy musieli się pilnowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 ok - zdasz potem relacje co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Listopad 2007 Autor Share Napisano 8 Listopad 2007 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangus1978 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 WITAM w tym roku byłem na Ukrainie na krymie bardzo ciekawe miejsce chyba wiadomo z jakich względów ,jest tam raj do poszukiwań ,mieszkałem u emerytowanego kapitana ,ale on widząc w jakich celach tam przyjechałem ostrzegał mnie że z mogę mieć poważne kłopoty . SEWASTOPOL miasto otoczone górami na każdej górce można coś znalżć ,nawet bez wykrywacza,począwszy od konserw z epoki przez manierki bagnety ammo ,broń po wielkiego cal.urwiłapki.problem pojawia sie z wywiezieniem fantów ,POCZTA wszystko co idzie za granice sprawdza !!własny transport bardzo ryzykowny na granicy pewna kontrola ,chyba że celnikowi dać 20$ i powiedzieć że 10wagonów papierosów sie przewozi , ale i tak ryzykowne .Polecam zrobić zdjęcia fantom zakopać i poczekać na lepsze czasy!! A z policją tam niema żartów to zalegalizowana mafjia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 odradzalby wyjazd do azji (nie ukrywajmy juz za nasza wsch granica zaczyna sie azja) ,,podroz tam z detektem i znaleziska moga zakonczyc sie w tzw ZONIE... czyli w koloni karnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.