woytas Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4633488.html - fajne trafienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Cześć. Piwnice super, ciekawie czy winko sprawdzali organoleptycznie :), pozostałe skarby" fantastyczne - rowerki pewnie w dobrym stanie. Ciekawe ile jeszcze takich piwnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Piszą że wszystko zabezpieczono –ale czy winko zabezpieczyli archeolodzy czy konserwator ?? myślę że jak znam życie to na piszą w protokole że podczas przewożenia potłukły się co do sztuki :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 ciekawe ile szklanek takiego wina trzeba wypic zeby poczuc zgon hehe :DCiekawe znalezisko.. prawda jest taka że piękno wszystkich miast kryje się pod nimi.. No może oprócz zabytków architektury i budownictwa..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Oj Huku taki fachowiec i tak zna zycie?Nawet gdyby sie potłukło to jak (przyznaję to znowu moje skromne doświadczenia) znam zycie to nic się nie stanie.Po prostu galaretka nie wyparuje ani się nie wtopi w glebe.Oj Huku.PozdrawiamP.S.tak na oko dwie łyzki tego specyfiku i faza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Jaca2003 cóż nie każdy może być fachowcem od piaskowania –co do wina to wiem doskonale hehe że tak stare wino można jeść łyżkami –ale jeżeli butelki się potłuką to już nie będzie to miało znaczenia w jakiej było postaci -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Huku dzięki.Przyjąłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 jaco a to już twój problem –pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.