dzava Napisano 1 Listopad 2007 Autor Share Napisano 1 Listopad 2007 Witam,ostatnio prowadziłem lokalizację w terenie strażnicy KOP w Lipówce (woj. podlaskie). Od okolicznych mieszkańców dowiedziałem się, że prowadził tam poszukiwania któryś z poszukiwaczy. W związku z tym że poszukuję wszelkich informacji o tym odcinku granicy bardzo proszę owego penetratora o kontakt na mój adres mailowy. Zastrzegam, że nie mam żadnych złych zamiarów lub obiekcji. Ciekawi mnie jedynie wynik prac!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Wątpie zeby sie do ciebie odezwał,wiesz jak to jest w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Szkoda że jak byłeś w tej okolicy to nie skontaktowałeś się z suwalskim klubem. Nie którzy mogli by ci pomóc w tej sprawie, zupełnie bezinteresownie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzava Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 Tak myślałem o tym... ale miałem tylko jedno przedpołudnie, więc nie było czasu na kontakty z Penetratorem", a jak mówię już w trakcie rozpytania miejscowych wskazali oni fakt eksploracji. Chciałem jeszcze raz dodać: nie jestem prowokatorem, chodzi mi jedynie o informacje o strażnicy. Może eksplorator mógłby pochwalić sie swoim wykopkami". Mimo wszystko liczę na kontakt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 A jak to miejscowość, i gdzie lezy bo jakos zlokalizowac nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.