Boruta Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Heres coś tam, czyli własnośc wojsk lądowych.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Ja słyszałem kiedyś taka historie odnośnie starych domów. Będąc na złomowisku ludzie ze szrotu sprzątając upadłe już gospodarstwo rolne w starej szopie znaleźli SHL M04. Prawie 100% oryginalnym stanie do poprawienia chromy tylko ,a było to jakieś 4 lata temu. Jeszcze apropo shl m04 to wiem gdzie stoi 100% oryginał niedaleko Sieradza ale niestety trzeba popracować nad panem poważnie ;) mówił ze już dawali mu 3 tys. i niechce sprzedać , to pewnie jeden z tych co mówią ze stary bardzo motor i chcieliby za niego pewnie z 10 tys. Dodam jeszcze ze watek bardzo ciekawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strix Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 A ja dzisiaj z takiego starego domu (dokłednie warsztaciku przy domu) wyrwałem puszke od maski gazowej stan idealny (prawie) ma tylko małe obicia na krawędziach pokrywy i tam też małą dziurkę. Blacha super, trzymali w tym tawot :-)Niestety orginalnej farby prawie zero, ale po kąpieli w ropie jestem bardzo zadowolony ze stanu. A jutro idę tam jeszcze raz tym razem rozejżeć się super dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek 66 Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Heeres Unterkunft- wydział zajmujący się zakwaterowywaniem oddziałów i urzędników wojsk lądowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Ale kotleta odgrzałeś :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corleone Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 WitamOsobiscie wiem o ukrytym pokoju w budynku prokuratury we Wrocławiu. Tak sie sklada, ze moj ojciec pelnil tam pewna posade ;]. W piwnicach prokuratury z racji tego, ze interesowal sie stolarka zalozyl sobie maly warsztat. Pewnego dnia wiercac dziure w celu zamontowania pulki przebil sie do innego pomieszczenia i pech chcial, ze w tym momencie poluzowalo sie wiertlo i wpadlo do srodka. Poszedl wiec po nie i okazalo sie, ze w miejscu gdzie powinna byc dziura jest cala sciana. Dokonal szybkich pomiarow i doszedl do wniosku, ze miedzy tymi dwoma pomieszczeniami znajduje sie ukryty pokoj. Pamietam, ze przez dlugi czas bardzo go to meczylo zeby przebic sie przez sciane i tam zajrzec ale obawial sie tego co moze byc w srodku(zaminowane pomieszczenie). W prokuraturze spedzilem cale dziecinstwo ( po szkole chodzilem do ojca i czekalem az skonczy prace zeby jechac do domu) i wiem gdzie dokladnie sie znajduje to pomieszczenie. Jezeli ktos ma jakis pomysl na to co zrobic zeby zalatwic pozwolenie na przeszukanie tego miejsca prosze o kontakt. mail : kamilw3@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.