Gość Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Korzystajac z grona szanownych forumowiczow, a sa wsrod nas osoby znajace sie na temacie, ktore cenie np. Okejos, Landminer, Krzysiek i in. jak i osoby ktore zabieraja glos nie majac pojecia o zyciu(zasmiecaja forum postami co to jest lub jaka to czesc broni a znalezli kawal drutu lub rury, wtedy ledwo powstrzymuje sie przed powiedzeniem: naloz to sobie na...., wloz to sobie w ..., ale nie bede zamiecal forum) chcialem zadac pytanie. Jako, ze wszyscy jestesmy poszukiwaczami, odkrywcami, badaczami. Czy wierzycie w cos takiego jak porwania ludzi przez UFO i wszczepianie implantow czy wykonywanie zabiegow. To pytanie nawiazuje do tajemniczych znikniec ludzi w Polsce. Oczywisce statystyki mowia, ze 90% spraw sie wyjasnia, ale co z 10%. Wiec jak sadzicie? Dzieki i pozdro! Lancelot-straznik........
Gość Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Nie masz racji bo jeśli ktoś pyta na tego typu forum co to za czesć broni, czy rura itd, itp to ma do tego prawo po to są ludzi aby sobie pomagać ! Czyz nie tak !!!!!!! A jesli chodzi o UFO to chyba przyjacielu pomyliłeś forum, zbieram militaria ale drugie hobby to UFO badam to zjawisko od 9 lat w jedej z największych w Polsce organizacji badawczych CBUFO i ZA -ufo.online.pl To ciekawa sprawa ale uważam że nie na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marecki. Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 bez obrazy ale ja również uwazam że to forum powinno być poświęcone tym czemu jest a ufo nich sobie ludzi porywa na innych stronkach www pozdrawiam !!
Gość Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Twój podział Lancelot jest bardzo niekulturalny i obraża wiele osób. Każdy z nas musiał zdobywac wiedzę. Jesli ograniczymy forum tylko do starej gwardi to nie wychowamy nastepców.
Gość Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Moze i naszego milosnika Ufo porwie i nie bedzie obrazal ludzi.
Gość Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Lancelot - to forum jest właśnie po to aby pytac się o kawałek rury i drutu. Kosmici to nie tutaj.
danieloff Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 ze spraw UFO najciekawsza jest agentka Scully... niektórym tu chyba kawałek UFO spadł kiedyś na głowę...
Szefo Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 czasem zwykły kawałek złomu może się okazać czymś innym niż się sądzi, kto pyta nie błądzi - tak mówi przysłowie, lub drugie nie ma głupich pytań , są tylko głupie odpowiedzi, też znalazłem dziwny kawałek złomu i myślałem że to zdobniczy:) a okazało sięże to garłacz od mausera , więc nie ma się co sugerować bo czasami niektóre rzeczy mają zupełne inne zadanie niż się myśli tylko czasami każdemu może zabraknąć wiedzy bo nie ma wszechwiedzących a co do ufo to tak jak było już w powyższych postach pomyliłeś stronępozdrSzefo
Gość Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 WitamOwszem temat ufo jest akurat nie na tym forum, ale postawmy sprawę inaczej, co sądzicie o zainteresowaniu wysoko postawionych hitlerowców sprawami kosmosu oraz mitologii.Pozdrawiam Krzysiek(?)
Szefo Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Największe zainteresowanie wśród nich wykazywał Himmler, jeśli dobrze pamiętam wysyłał on nawet swoje ekspedycje na bliski wschód, m.in. w poszukiwaniu świętego graala. Próbował nawet dla najwyższych SSmanów zorganizować okrągły stół na wzór bodajże króla Artura. Sorki jeśli coś pokręciłem ale dość dawno czytałem na ten temat.
Domino(*) Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Niech Moc(z) będzie z Wami......Nie dajcie się wykorzystwać kosmitom....Dalej bez komentarza.....;pPzdr
Gość Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 te 10% to dawno w ziemi leży.Nie ma ciała nie ma morderstwa
Voucur Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Zgadzam się z przedmówcami... dajmy na to tak nieciekawie wyglądający eksponat jak spust zimowy do 98k... Moglby ktos znalezc i wyrzucic, bo nie wiedzialby co to, a przeciez czasem ten spust wiecej wart niz sam Mauser. Wlasnie po to jest to forum. Fakt, ze czasem niektore pytania bywaja dla kogos smieszne, ale nikt nie rodzi sie z wiedza ani tez od lezenia w kolysce jej nie przybywa.I ja dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy i zreformowalem nieraz bledne poglady wlasnie dzieki postom jakie zamiescili inni. Chwala za to internetowi i Wam wszystkim !PozdrawiamPS. Co do UFO to tez widzialem cos czego na zdrowy rozum wytlumaczyc sie nie da, ale historia jest dosc dluga i zdecydowanie nie na to forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.