Sv Napisano 28 Październik 2007 Autor Napisano 28 Październik 2007 a może jakaś zapinka?Z góry dziękuję za wszelkie inf. / domysły.Sv
pomsee Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Może być to okres napoleoński ale też późniejszy trudno powiedzieć.
Sv Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 właśnie miałem takie skojarzenie z Napoleonem - znaleziona na wielkopolskim poletku, które dobrze przechowało i inne ciekawostki. Lew trochę inny ale kształt klamry podobny. Pozostały resztki farby ale jak wspomniałem inne drobnostki też się tam ładnie zachowały.
pomsee Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 No to pochwal się co to za ciekawostki wyrwałeś :)))
Sv Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 oj nie da rady załadować tylu fotek, w tak krótkim terminie:)Monetki, monetki, monetki...Sv
pomsee Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Ok, myślałem, że masz coś więcej z militarki XIX wiecznej.
Sv Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 na takie cuda jak ta fotka to mam miejsca ale niestety na Mazowszu, a tam bywam z 2 razy w roku.Czasem coś wkleję w temacie okolice Poznania " - Spotkania i Integracje ale w większości monety.Wracając do tematu - może Ktoś zna jakąś stronę, gdzie będę mógł popatrzeć na klamerki Napoleona?
Sv Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 no to już sam się przekonałem, że jednak napoleońska:)
Pytanie
Sv
a może jakaś zapinka?
Z góry dziękuję za wszelkie inf. / domysły.
Sv
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.