zyziu Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 kupiłem sobie taki oto sprzęcik http://www.allegro.pl/item255950103_minelab_xs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 .... i w piątkowy poranek listonosz zapukał z paczuszką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 ... no cóż musiałem go sprawdzić :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 i pięknie przestrzelona...to moja ulubiona z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 i następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Gratulacje, robia wrazenie:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 JAk na pierwszy raz to tylko zazdrościc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 no cóż i czwarta się znalazła:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 to pierwsze wyjście z nowym sprzętem , ale ogólnie to już troche szperam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 i zbliżenie na przestrzeloną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 wylotowa... to musiało boleć. Sądząc po kącie wylotu to chłopu urwało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julian066 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Gratulacje.Strach pomysleć,co bedzie za drugim razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Jeśli faktycznie wszystkie znalazłeś własnoręcznie/własnosprzętowo tak jak piszesz to gratuluję miejscówki.Nie wierzę w bajki, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 wczoraj 3 dziś jedna...ale jeśli nie wierzysz...no cóż twoje prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 tannenberg potrafi jeszcze zaskoczyć:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 No i oby jak najczęściej tak, w końcu klamry się nie rozmnażają (ponoć).pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Gratulacje, jakoś bardziej lubię fotki terenowe :)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 niestety z rozpędu nie wziołem aparatu poszukiwania rozpoczynałem dopiero po15 i musiałem się ostro wyrabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Na pewno dzisiaj przy sobocie wróciłeś na to miejsce, nie mogłeś wszystkiego przezbierać przez taki krótki wypad. Zapodaj fotki tego, co tygryski lubią najbardziej :)pozdroPS:Sądząc po kącie wylotu to chłopu urwało..."Gdybyś ją trafił z właścicielem, pisałbyś pewno w innym tonie. To nie było śmieszne.Ale i tak pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 dobre foty zyziu,napewno jakas kosc trafiles ale pewnie zwierzeca byla:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 kości nie było. ta przestrzelona leżała wśród wystrzelonych mośków.Dwie najładniejsze wyszły na 1 m razem z manierkami, i innym oporzadzeniem. Jesli ktoś sugeruje ze to fanty z mogił to czuje się urażony! Myślałem ze to forum jest po to żeby ludzie o wspólnej pasji mogli wymienić doświadczenia , pochwalić sie znaleziskami, zidentyfikować znalezione przedmioty, ale chyba sie mylę, bo coraz częściej pojawiaja sie insynuacje i przytyki. oświadczam wiec: wszystko co napisałem jest prawdą, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to jego problem emocjonalny.Pozdrawiam wszystkich którzy kopią dla przyjemnościZyziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 a to na specjalne życzenie zdięcia z terenu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Sądząc po kącie wylotu to chłopu urwało..."mnie tylko to rozdrażniło, nieraz się trafia żołnierzy, często strasznie zmasakrowanych, odchodzi mi w takim momencie ochota do jakichkolwiek żartów. Nie ma co robić sobie jaj z czyjejś być może śmierci, nawet nieświadomie, źle też rzutuje to na nas - poszukiwaczy w oczach innych.A w żadnym momencie nie sugeruję, że to fant z mogiły, przecież wiadomo w jaki sposób się trafiają fanty.Pozdrawiam i gratuję trafień, życzę kolejnych.Tak na marginesie - trafić taką klamrę - marzenie, super kawał historii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 jeszcze bez zdięć alleee... są jeszcze trzy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 No, dwa wypady i siedem klamer, niezła średnia, sprzęt się pomału wraca :)gratulacje i czekamy na foty.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.