Skocz do zawartości

pierwsze wyjście z nowo kupionym sprzętem

zyziu

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno dzisiaj przy sobocie wróciłeś na to miejsce, nie mogłeś wszystkiego przezbierać przez taki krótki wypad. Zapodaj fotki tego, co tygryski lubią najbardziej :)
pozdro
PS:
Sądząc po kącie wylotu to chłopu urwało..."
Gdybyś ją trafił z właścicielem, pisałbyś pewno w innym tonie. To nie było śmieszne.
Ale i tak pozdro

kości nie było. ta przestrzelona leżała wśród wystrzelonych mośków.Dwie najładniejsze wyszły na 1 m razem z manierkami, i innym oporzadzeniem. Jesli ktoś sugeruje ze to fanty z mogił to czuje się urażony! Myślałem ze to forum jest po to żeby ludzie o wspólnej pasji mogli wymienić doświadczenia , pochwalić sie znaleziskami, zidentyfikować znalezione przedmioty, ale chyba sie mylę, bo coraz częściej pojawiaja sie insynuacje i przytyki. oświadczam wiec: wszystko co napisałem jest prawdą, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to jego problem emocjonalny.
Pozdrawiam wszystkich którzy kopią dla przyjemności
Zyziu

Sądząc po kącie wylotu to chłopu urwało..."
mnie tylko to rozdrażniło, nieraz się trafia żołnierzy, często strasznie zmasakrowanych, odchodzi mi w takim momencie ochota do jakichkolwiek żartów. Nie ma co robić sobie jaj z czyjejś być może śmierci, nawet nieświadomie, źle też rzutuje to na nas - poszukiwaczy w oczach innych.
A w żadnym momencie nie sugeruję, że to fant z mogiły, przecież wiadomo w jaki sposób się trafiają fanty.
Pozdrawiam i gratuję trafień, życzę kolejnych.
Tak na marginesie - trafić taką klamrę - marzenie, super kawał historii!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie