lain Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947&total=100&start=80&num=10&so=0&type=t100_pol&plindex=87Jestem nadal w szoku bo obejrzeniu tego dokumentu.Opis ze strony dokleiłem z boku.Co o tym sądzicie?pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Polecam wszytskim ! Warto poswiecic te 2 godziny i wiedziec na czym sie stoi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Strach oglądać....:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Ludzie są już tak ogłupieni, że chcą wierzyć w kłamstwa. Co do części 1szej chciałbym tylko wiedzieć na jakiej zasadzie czasami zdarzają się cuda na świecie.I mam taką teorię, że Stwórca - ten prawdziwy, w którego dalej wierzę, a który stworzył słoneczko, które my obraliśmy sobie za boga, dał nam wspaniały mózg. Mózgu tego nie wykorzystujemy obecnie nawet w 10%! I tak naprawdę naukowcy nie są w stanie powiedzieć jasno do czego ten narząd jest naprawdę zdolny.Myślę więc, że tak jak czasami słychać o przypadkach lewitacji/bilokacji wśród ludzi którzy życie zmarnowali na medytacji itp, tak po prostu miliardy ludzi wierzących w chrześcijaństwo, a wśród nich i fanatyków religijnych może po prostu czasami wygenerować nieświadomie coś w to wierzą. Albo otworzyć przejście do innego wymiaru.Ja wiem, bardzo to jest obrazoburcze - ale w hinduizm/islam też wierzą miliony, i też zdarzają się tam cuda w tej religii. Cuda nie są i nie były domeną tylko Chrześcijan. Kurczę.. film porywający, wszystko się układa w całość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tm/39 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Pierwsza część trudna do obejrzenia , ze dwa razy chciałem zakończyć projekcje . Może nie ze względu na treść a raczej na sposób realizacji który momentami był po prostu denerwujący !!!Druga i trzecia porażają. Gdzieś , coś na te tematy słyszałem jednak takie konkrety które im bliżej końca coraz bardziej się zazębiają.Naprawdę robią wrażenie i obiecałem sobie poczytać , poszperać na w/w TEMAT.Ogólnie to film robi w głowie mały zamęt , pewnie taki jest jego cel.Nasuwa się więc pytanie co dalej ???Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 Dla tych którzy nie są kompletnie zainteresowani wątkiem religijnym: druga część zaczyna się w 37 minucie.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_rodzynka_ Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 obejrzałam cały.........jestem w szoku....dopiero kilka dni temu w telewizji mówili o nowych dowodach osobistych z wszczepionym chipem ,który będzie twardym dyskiem z zawartością wszystkich naszych danych......... a nasze rządy tak chwalą Unię Europejską ........ a z czym wam się kojarzy nowa waluta Stanów Zjednoczonych? A słyszeliście w telewizji ,że Iran zamierza produkować bombę? coś jakby znajome....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 pierwsza czesc najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Swietne filmy.Wszystkie dają wiele do myślenia.Ten o 11 września leciał kilka tygodni temu na kanale Planet,ale dopiero ok. 1 w nocy.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.