stedke Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 hi! i jak PG wyszlo wam cos?:)szkoda ze nie bylo okazji dluzej pogadac,2 min po was spotkalismy lsniczego na rowerze ale nas nie wykukal.pozdro
PG Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ha... Nie zauważyłem tego wątku :) Dopiero dziś wróciłem w wir pracy, w chacie komp mi padł i beznecie :(Właśnie, trzaby kiedyś dłużej pogadać... z jakimś integracyjnym, złocistym napojem :) Nam nic ciekawego nie wyszło... 2 Rentenpfenning, parka groszków" WH i chyba każdy po reklamówce łusek i łudek wygrzebał, ale leśniczego nie trafiłem :)Pozdr.
acer Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja trafiłem na was heheh nie uciekniecie :))))pozdro panowie
stedke Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 a dolki bardzo ladnie zakopujecie :) tylko ze fanty obok zostawiacie, ale o to sie nie pogniewam :D
PG Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hehehe, ciekawe kto co tam zostawił :) bo troszkę nas po lasku się rozbiegło :)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.