stedke Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 hi! i jak PG wyszlo wam cos?:)szkoda ze nie bylo okazji dluzej pogadac,2 min po was spotkalismy lsniczego na rowerze ale nas nie wykukal.pozdro
PG Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Ha... Nie zauważyłem tego wątku :) Dopiero dziś wróciłem w wir pracy, w chacie komp mi padł i beznecie :(Właśnie, trzaby kiedyś dłużej pogadać... z jakimś integracyjnym, złocistym napojem :) Nam nic ciekawego nie wyszło... 2 Rentenpfenning, parka groszków" WH i chyba każdy po reklamówce łusek i łudek wygrzebał, ale leśniczego nie trafiłem :)Pozdr.
acer Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Ja trafiłem na was heheh nie uciekniecie :))))pozdro panowie
stedke Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 a dolki bardzo ladnie zakopujecie :) tylko ze fanty obok zostawiacie, ale o to sie nie pogniewam :D
PG Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Hehehe, ciekawe kto co tam zostawił :) bo troszkę nas po lasku się rozbiegło :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.