Skocz do zawartości
  • 0

KLAMRA SS. MODEL DO ID

Adr

Pytanie

Napisano

Potrzebuje pomocy w ustaleniu ktory to wzor klamerki SA. Szukalem w wyszukiwarce ale nie stety nie udalo mi sie niczego konkretnego znalezc dlatego tez prosze o pomoc. Klamerka zdaje sie mosiezna, bez sygnatur, widelek - tloczona. Uwage zwraca fakt iz gapa wystaje ponad wewnetrzna strone kola i ze wieniec jest do polowy. Swastyka wczesny kulisty model. Prosze o odpowiedzi jak i o ile to mozliwe - przyklad zdjecia identycznej klamry - tak dla porownania. Pozdrawiam. Adrian

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi mo dokladnie o ten zaznaczony fragment klamry - ten model odstaje od reszty klamer sturm abteilungow jakie widzialem. Pzdr

Napisano

Potrzebuje pomocy w ustaleniu ktory to wzor klamerki SA. Szukalem w wyszukiwarce ale nie stety nie udalo mi sie niczego konkretnego znalezc dlatego tez prosze o pomoc. Klamerka zdaje sie mosiezna, bez sygnatur, widelek - tloczona. Uwage zwraca fakt iz gapa wystaje ponad wewnetrzna strone kola i ze wieniec jest do polowy. Swastyka wczesny kulisty model. Prosze o odpowiedzi jak i o ile to mozliwe - przyklad zdjecia identycznej klamry - tak dla porownania. Pozdrawiam. Adrian

Napisano
Heh.. te papiery to stronka z francuskiego Militaria Magazine w koszulce, przyklejona do biorka wiernie sluzy za podkladke pod mysz:) A fotke juz robie. Zaraz wrzuce. pzdr
Napisano
Jakos sobie nie przypominam, a na wyszukiwarke nie mam co liczyc, no ale trudno. Dzieki za szczere checi. Pozdrawiam. Adrian

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie