HASAG40 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 witam!!trafilem taka kolczatke napewno niemiecka ale kto i do czego ja uzywal!!!pierwsze co mi wpadlo na mysl to ze stosowana na szlabanach ale w lesie:-)?????srednica 8cm a kolce na 1,5cm wys. 3,5cm moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
fafura Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Spotkałem coś podobnego.Myślę,że to było do łączenia okrągłych bali,żeby były dłuższe.To tylko moje domysły.fafura
HASAG40 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 witam!!trafilem taka kolczatke napewno niemiecka ale kto i do czego ja uzywal!!!pierwsze co mi wpadlo na mysl to ze stosowana na szlabanach ale w lesie:-)?????srednica 8cm a kolce na 1,5cm wys. 3,5cm moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
Question
HASAG40
witam!!trafilem taka kolczatke napewno niemiecka ale kto i do czego ja uzywal!!!pierwsze co mi wpadlo na mysl to ze stosowana na szlabanach ale w lesie:-)?????srednica 8cm a kolce na 1,5cm wys. 3,5cm moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.