HASAG40 Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 witam!!trafilem taka kolczatke napewno niemiecka ale kto i do czego ja uzywal!!!pierwsze co mi wpadlo na mysl to ze stosowana na szlabanach ale w lesie:-)?????srednica 8cm a kolce na 1,5cm wys. 3,5cm moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
fafura Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Spotkałem coś podobnego.Myślę,że to było do łączenia okrągłych bali,żeby były dłuższe.To tylko moje domysły.fafura
HASAG40 Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 witam!!trafilem taka kolczatke napewno niemiecka ale kto i do czego ja uzywal!!!pierwsze co mi wpadlo na mysl to ze stosowana na szlabanach ale w lesie:-)?????srednica 8cm a kolce na 1,5cm wys. 3,5cm moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
Pytanie
HASAG40
witam!!trafilem taka kolczatke napewno niemiecka ale kto i do czego ja uzywal!!!pierwsze co mi wpadlo na mysl to ze stosowana na szlabanach ale w lesie:-)?????srednica 8cm a kolce na 1,5cm wys. 3,5cm moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.