artur69 Napisano 12 Październik 2007 Autor Napisano 12 Październik 2007 WITAM WSZYSTKICH PODCZAS REMONTU DOMU ZNALAZłEM MAłY REWOLWER SZUKAłEM NA NECIE OPISóW I ZDJęC ZNALAZłEM TYLKO OBIS BULLDOG CAL 320 PROSZę O PODPOWIEDż CO TO MOżE BYC I Z JAKICH LAT TO CACKO JEST.ZDJECIA ZAMIESZCZę W DNIU JUTRZEJSZYM.
liha Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 Brawo/Fajny stan , niestety tak fajny że w Polszcze podpada pod paragraf . Więc pare fotek , i siup do jakiej tam rzeki , która obok płynie. No chyba , że masz cierpliwość i kase na przerobienie tego na legalnego dziurawego Bulldoga.pozdro.liha
torba5 Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Fajny taki nawet nie zeżarty iglica prezentuje sie elegancko,tylko nie wiadomo kto ci o świcie do drzwi zapuka i czy sie kolego z tej wizyty ucieszysz ja bym sie już bał tego stuk puk pzdr Rafi
artur69 Napisano 12 Październik 2007 Autor Napisano 12 Październik 2007 WITAM WSZYSTKICH PODCZAS REMONTU DOMU ZNALAZłEM MAłY REWOLWER SZUKAłEM NA NECIE OPISóW I ZDJęC ZNALAZłEM TYLKO OBIS BULLDOG CAL 320 PROSZę O PODPOWIEDż CO TO MOżE BYC I Z JAKICH LAT TO CACKO JEST.ZDJECIA ZAMIESZCZę W DNIU JUTRZEJSZYM.
suchy ss Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 hehe widze ze kolega nie czytal czerwonego napisu;]sporo ryzykujesz kolego..a moze to kolejna bezsensowna prowokacja?:>
woytas Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 no zamiesc - nie mozemy sie doczekac...
Pytanie
artur69
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.