pokemon Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Dzięki koledzy! Jestem zażenowany że jednak za mną tęskniliście :)Wyjaśniam: byłem chory. Kilka tygodni bez dostępu do kompa (w pewnym sensie :). Zaległości się nazbierało macie rację. Na nabijaniu postów mi nie zależy, ze środowiska się nie wypisałem i jak widzicie zaglądam i zaglądał będę. Jeszcze leczę skutki choroby a i zaległości na wielu frontach musze nadrobić, dlatego na razie z doskoku i na odrobinę poezji musicie poczekać :)))))Boratynka? Zaraz zobaczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 witamy po przerwie i powrotu do zdrowia życzymy pokemonie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 A nie mówiłem, że był w pokecenter;)Zdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Dzięki. Transformacja się przyda :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 A na przyszłość alarm podnoście nie wcześniej jak 2 września, oczywiście pod warunkiem, iż 1 września nie zamelduję swojego przybycia w temacie 2032 r. :)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.