Adr Napisano 11 Październik 2007 Autor Napisano 11 Październik 2007 Znalazlem fotke pewnej klamry naturalnie kopii i zastanawia mnie tylko gdzie takie nosili? Prosze o ID formacji
ra_v Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Zadziwiająca jest pomysłowość ludzi.He he.
Adr Napisano 12 Październik 2007 Autor Napisano 12 Październik 2007 ze zwyklej ciekawosci ja dalem do ID bo tez poraz pierwszy z czyms takim sie zetknolem, gapa elektrykow, ale jakas taka dziwna, podobna troche do tej z foto, no ale nic. Dzieki za posty. Pozdr
danieloff Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Jarmarczna twórczość nazi-odpustowa. Można powiedzieć, że to takie klamry - apokryfy :-)
Adr Napisano 11 Październik 2007 Autor Napisano 11 Październik 2007 Znalazlem fotke pewnej klamry naturalnie kopii i zastanawia mnie tylko gdzie takie nosili? Prosze o ID formacji
Monsun Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Witam,odpowiedź jest prosta. Nigdy takich klamer w oryginale nie było. To jest coś co zwą radosną twórczością.PozdrawiamMonsun
1.Leibstandarte Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Potwierdzam, fantazja. Tak samo jak klamra z Totekopfem z mottem Gott mit Uns.
Pytanie
Adr
Znalazlem fotke pewnej klamry naturalnie kopii i zastanawia mnie tylko gdzie takie nosili? Prosze o ID formacji
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.