Kiler Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2003 Witam! Mam pytanie, co to za naszywka, kta je nosil i co ona oznaczala? Jestem pewien, ze nalezala do jakis jenostek DAK. Dzieki za odpowiedzi. Wesolych Swiat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2003 Dzieki India za informacje, a gdzie to wyczytales, moze jakies zrodlo podasz. Ja duzo na temat tej naszywki szukalem i sie nie natknalem, tak ze bardzo bym prosil. Ogolnie interesuje sie tematyka DAK. Jeszcze raz serdeczne podziekowania i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2003 Spoko India, juz nie podawaj. Dzieki Twojej pomocy sam znalazlem. To jest wlasnie to. Tekst znalazlem po angielsku, ale sie pomecze i przetlumacze. Dzieki, spij dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 B.L.Davis Badges and Insignia of the Third Reich 1933-1945"; Pole Dorset 83T.Nowakowski jednostki górskie Armii Niemieckiej 1933- 1945" WBiB 98T.Nowakowski Jednostki Górskie Wehrmachtu i Waffen SS" WBiB 2003Pozdro. India. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2003 Witam! Mam pytanie, co to za naszywka, kta je nosil i co ona oznaczala? Jestem pewien, ze nalezala do jakis jenostek DAK. Dzieki za odpowiedzi. Wesolych Swiat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kiler
Witam!
Mam pytanie, co to za naszywka, kta je nosil i co ona oznaczala? Jestem pewien, ze nalezala do jakis jenostek DAK. Dzieki za odpowiedzi. Wesolych Swiat!!!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.