Szwecja Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Tu mozecie sie pochwalic swoimi odzanaczeniami i medalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Z allegro.pl za 35zl 100% orginal - tak twierdzi sprzedawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 chyba ten sprzedawca lubi żartowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Pierwsza zasada na allegro- jeżeli coś wygląda jak but i śmierdzi jak but to jest to....but. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Dlaczego twierdzicie ze to fals? Sprzedawca ma ponad 700 pozytywow i widac ze zna sie na temacie bo wszystkie komentarze ma za militaria. Wydaje mi sie zaufany pozatym ma duzo innych aukcji z orginalami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Nie twierdzę, że to fals, tak popularnych medali chyba jeszcze nie fałszują;)Po prostu trzeba uważać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Owszem, ale nie ma co podchodzic do tego tak ze jak adny stan to od razu fals. tak jak mowisz ten medal jest bardzo popularny nie oplaca sie go podrabiac.Pokaz swaja kolekcje Karpik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Mam tylko parę sztuk, popularesy. Za to wszystko wykopane:)Nie stać mnie na zakupy, mam teraz przyziemniejsze wydatki :( Może później wrzucę.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 U mnie odwrotnie :) Nie mam zabardzo gdzie kopac. Ale ojciec ma podobno nowa miejscowke :] Zobaczymy czy rozkopana tak jak ostatnia :]Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.