latający holender Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 czy ktoś wie ? czy ktoś ma coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olssen Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 WitamTa plomba" to tzw. bączek żydowski używany do gry hazardowej podczas święta Hanuki.ale trochę mu brakuje.Pozdrawiam Olssen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Ten znaczek ze śmigłem to odznaka Liga Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej!Tu masz więcej histoii:http://www.ioh.pl/forum/viewtopic.php?t=6807 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Olssen masz jakieś foto albo link gdzie mogę zobaczyć całość ? Wszystkim dzięki za posty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olssen Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Sprawdz pocztę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Nic nie dotarło,napisz tutaj.Trafiałem takie już wcześniej ale zostawiałem.Dziś wysyłam list do ŻIH-u w sprawie pieczęci,zapytam również o ten przedmiocik.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 zdjęcie 12 od góry i takie cóś" prawdopodobnie przedstawia spinke do mankietów od koszuli, szkoda że tylko 1szt, miałbyś komplet, PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=409786#409838bączek, chanuka, wróżby, judaika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Kopijnik,no dzięki po prostu ! i pomyśleć że do tej pory wywalałem to,a trafiło się kilka-kilkanaście razy .W ŻIH-u ( minął tydzień od wysłania listu ) moją prośbę o identyfikację oleli ,więc tym bardziej dzięki ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 piekne masz te pole . ja to musze sie ladnie nalazic zeby cokolwiek wytargac z pola . gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Krystian,a propo łażenia,dziś eksperymentowałem z ustawieniami,tak dla przełamania rutyny/zwyczajów,i poszedłem tu blisko na okolicę,gdzie jak ktoś pisałyli już wszyscy"..nazbierałem garść plomb,niektóre zajefajne!A więc poprzednicy na dużej dyskrym.Jutro jednak,jeśli nie będzie padać zobaczę co w moim pisku się jeszcze przede mną schowało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 no ja tez ostatnio trafilem ladne plomby RF :) no i kul od muszkietu w cholere , ja mam w sumie dupowata sytuacje bo pole olbrzymie i fanty pojedynczo w duzych odleglosciach leza , co do ustawien to latam z max czuloscia i spawdzam kazde drobne pikniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 o tak,te słabe sygnałki warto ! czasami wychodzą z tego niezłe cudeńka-u mnie najczęściej drobne ozdoby.Taką sprawę jednak daruję sobie gdy trafiam na mocno zaśmiecone poletko.A takie duże pola są zniechęcające,kilka gdzieś daleko obszedłem,nie dość że kawał drogi,to i efekt sporadyczny...to chyba dlatego wszyscy tak strzegą tajemnic swoich dobrych miejscówek-trzeba się nieżle nałazić aby wreszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 krótki marsz,bo zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 a to z dzisiaj,niezarewelacyjnie,pogonił mnie do domu ..śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Michał znalazłem Ci łyżeczkę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 ..dla siebie też,taką malutką ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 i taki guziołek w pięknym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 ..papierowy pieniążek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 ciężarek znad pobliskiej rzeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 i taka ozdoba- właśnie a propo słabych sygnałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 bardzo często to tu spotkam i jak do tej pory zawsze jakby przełamane na pół,czy ktoś wie po czym to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.