latający holender Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Cześć Marian !No nie,odważniczek na dole czysty.Ale cieszy bo mój pierwszy taki.Ktoś wyorał dotychczasową łąkę w okolicy,i niby już nic tam nie było ! Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Poprzednie okupacyjne plomby z gapą" są z Radomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 A to z dziś.Coraz trudniej o jakąś niewyczesaną miejscówkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 i reszta,kilka plomb,monetek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Jakby sreberko..ale chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 guziołek z szóstką i popularne sreberko.Tej nowiutkiej złotówce u dołu to nie dałem poleżeć na póżniejsze lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 kolekcja sie powiększa -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Mam do ciebie całkiem blisko,na szczęście ciebie interesują trochę inne fanty ! Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 wiem o tym że jesteś nie daleko heheheh - nie gardzę niczym ale ja fantów nie wybieram -one wybierają mnie –pozdrawiam :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Dziś.Przyzwyczaiłem się do przynoszenia z pól skarby garściami,teraz coraz ich mniej niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 taki ciekawy guziołek się trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 i parka SAPków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 i kolejna dziesiątka,tym razem z 1959 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 obrączki,z lewej mosiężna,z prawej sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 jakieś próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Ilość wykopanych przez Ciebie monet naprawde godna podziwu ;]Ja w moich okolicach moge jedynie pomażyć o takim łupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Poprawiła się pogoda to w pole ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 583 i gwiazda a w środku sierp i młot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 i coś takiego ale co ??? Wstawię do id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Na dziale identyfikacji mój temat z zapytaniem o ostatni przedmiot został usunięty. (?) Nie wiadomo o co chodzi...Może o" tak strasznie jest niebezpieczne ? Ktoś może mi napisze co to jest tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Ah,zapomniałem o opisie.Długość 11 cm,w środku puste,otwory po obu stronach otwarte,średnica ok.2,5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Okucie masztu pałatki,pruskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.