Skocz do zawartości

KOLEKCJE KLAMER SS

Adr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Od dluzszego czasu chcialem zalozyc watek poswiecony klamra ss jakie macie. Naturalnie prosze o wklejanie fotek i dodawanie opisu w jaki sposob trafila dana klamra w Wasze rece. Pzdr
  • Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
1.Leibstandarte dla Ciebie to moze nie ma zadnej wartosci, dla mnie to ogromna wartosc kolekcionerska, ale nie bede z Toba dyskutowac na ten temat, bo NIE CHCE ZASMIECAC watku. Pozdrawiam
Napisano
leon wallonien i 1.Leibstandarte jak dla Was to sa smieci to ja radzilbym sie zastanowic nad zmiana forum, nie wiem - sfd.pl na dobry poczatek. Pozdrawiam
Napisano
Skad te emocje? Chłopak pozbierał i chce się troche pochwaić, to aż taka zbrodnia?
Popieram kol. Onyx, pokarzcie swoje zbiory, popatrzymy - ocenimy.

PS, leibstandarde i leon, gratuluje doboru nickow...
Napisano
Zawsze to jakieś klamry... A co do tych nicków to faktycznie masakra... he he ale co począć każdy ma to co chce... Zapewne panowie lubują się w książeczkach wydawanych przez Przedsięwzięcie Galicja.
Napisano
Nie moge tylko przebolec, tu cyt. Jaki sens ma zbieranie startych klamer?" kolegi 1.Leibstandarte, kurcze jak w ogole mozna na stronie o odkrywcach i ich ODKRYCIACH (!) w watku jakich tu setkich roznych, o wlasnie STARYCH RZECZACH pisac takie bzdury??! Pozdrawiam
Napisano

tu kolejna z overhoffu - moin zdaniem w o wiele lepszym stanie zachowania niz ta wyzej, wiec cena winna byc jeszcze wyzsza, a jednak - 182zl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie