Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 Witam. Od dluzszego czasu chcialem zalozyc watek poswiecony klamra ss jakie macie. Naturalnie prosze o wklejanie fotek i dodawanie opisu w jaki sposob trafila dana klamra w Wasze rece. Pzdr
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 Wszytkie w.wy. klamerki z takimi samymi biciami - Overhoff
1.Leibstandarte Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Dla mnie to śmietnik a nie kolekcja. Jaki sens ma zbieranie startych klamer? Zamiast kupować takie śmieci to za te pieniądze kupiłbyś jedną, ale dobrą...
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 1.Leibstandarte dla Ciebie to moze nie ma zadnej wartosci, dla mnie to ogromna wartosc kolekcionerska, ale nie bede z Toba dyskutowac na ten temat, bo NIE CHCE ZASMIECAC watku. Pozdrawiam
leon wallonien Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 1.Leibstandarte ma racje,mozna tez zbierac stare klapy od smietnikow-tez mają bicia.
OnyX Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 kaazdy zbiera to co lubi... pokazcie lepiej wasze zbiory zanim zkomentujecie czyjesz. Pewnie gówno - gównem popędza...
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 leon wallonien i 1.Leibstandarte jak dla Was to sa smieci to ja radzilbym sie zastanowic nad zmiana forum, nie wiem - sfd.pl na dobry poczatek. Pozdrawiam
żeton Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Skad te emocje? Chłopak pozbierał i chce się troche pochwaić, to aż taka zbrodnia?Popieram kol. Onyx, pokarzcie swoje zbiory, popatrzymy - ocenimy.PS, leibstandarde i leon, gratuluje doboru nickow...
Parti78 Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Zawsze to jakieś klamry... A co do tych nicków to faktycznie masakra... he he ale co począć każdy ma to co chce... Zapewne panowie lubują się w książeczkach wydawanych przez Przedsięwzięcie Galicja.
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 Nie moge tylko przebolec, tu cyt. Jaki sens ma zbieranie startych klamer?" kolegi 1.Leibstandarte, kurcze jak w ogole mozna na stronie o odkrywcach i ich ODKRYCIACH (!) w watku jakich tu setkich roznych, o wlasnie STARYCH RZECZACH pisac takie bzdury??! Pozdrawiam
Pit_100 Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Adr nie przejmuj się taką gadką, bo jest ona żałosna. Każdy robi to co lubi. P.S. czekamy chłopaki na wasze fotki.
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 dla porownania inna klamerka - niezdenazyfikowana wlasnie z overhoffu poszla za 456zl. imponujace
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 tylPS Pit_100 i Żeton - to jest oczywiste;) Pozdrawiam
Adr Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 tu kolejna z overhoffu - moin zdaniem w o wiele lepszym stanie zachowania niz ta wyzej, wiec cena winna byc jeszcze wyzsza, a jednak - 182zl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.