Skocz do zawartości
  • 0

łyżka błękitnej dywizji?

mamdar7

Pytanie

Napisano

Czy jest to herb błękitnej dywizji, proszę o linka na stronę w której można zobaczyć herb błękitnej dywizji,niestety zdjęcie jest nie najlepszej ostrości a ja lepszego sprzętu nie posiadam.Z góry dziękuję.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Może zrób chociaż rysunek herbu to na pewno pomoże w identyfikacji. A na Allegro często sprzedaje się przedmioty błędnie zidentyfikowane.
pozdr
Napisano
Stokrotne dzięki,zgadzam się, niestety włoska.Przy okazji dodam że w tym samym miejscu znalazłem pokrywkę od menażki ,dzięki linkowi wiem teraz że od włoskiej, pozd.
Napisano

Czy jest to herb błękitnej dywizji, proszę o linka na stronę w której można zobaczyć herb błękitnej dywizji,niestety zdjęcie jest nie najlepszej ostrości a ja lepszego sprzętu nie posiadam.Z góry dziękuję.

Napisano
Niestety na łyżce jest całkiem inny herb. W środku herbu jest krzyż, dlaczego uważam że łyżka należała do tej dywizji? Ponieważ jakiś czas temu na allegro była wystawiona z takim samym herbem tego samego rodzaju łyżka lecz z brakiem pewności co do pochodzenia.Dzięki za odzew.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie