Molke Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Filizanka CAFE JAHRESZEITEN 4 prosze o pomoc w IDWitam dzisiaj znalazłem porcelanowa filiżanke. Na jej boku jest napisane: CAFE 4 JAHRESZEITEN Natomiast na spodzie: Wilhelm Knittel 09 Hofliefarant BRESLAU Geshutzt 09 Proszę o pomoc z jakiego miejsca ona pochodzi i mozliwie jaknajwięcej informacji na jej temat.
Molke Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Filizanka CAFE JAHRESZEITEN 4 prosze o pomoc w IDWitam dzisiaj znalazłem porcelanowa filiżanke. Na jej boku jest napisane: CAFE 4 JAHRESZEITEN Natomiast na spodzie: Wilhelm Knittel 09 Hofliefarant BRESLAU Geshutzt 09 Proszę o pomoc z jakiego miejsca ona pochodzi i mozliwie jaknajwięcej informacji na jej temat.
kodi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Zapewne z kawiarni Cztery Pory Roku". Miejsce produkcji - Wrocław.Ciekawym, czy we Wrocku taka kawiarnia przed wojną była?
Molke Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Hotel Vier Jahreszeiten byl na obecnej Pilsudskiego mial nawet kawiarnie ale czy to z tamtad??
Question
Molke
Filizanka CAFE JAHRESZEITEN 4 prosze o pomoc w ID
Witam dzisiaj znalazłem porcelanowa filiżanke.
Na jej boku jest napisane:
CAFE
4
JAHRESZEITEN
Natomiast na spodzie:
Wilhelm Knittel
09
Hofliefarant
BRESLAU
Geshutzt
09
Proszę o pomoc z jakiego miejsca ona pochodzi i mozliwie jaknajwięcej informacji na jej temat.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.