dunaj65 Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 WitamPoszukuję instrukcji rusznikarskiej do KB MOSIN czy ktoś z odkrywców może posiada coś takiego?.Jestem w stanie wsław na meila instrukcję w jeżyku Polskim do KB Mausera, MASCHINEPISTOLE 1940 „SCHMEISSER” lub do CKM wz. 30Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Bardzo proszę o pomoc nie musi być rusznikarska byle po polsku i były opisane częścipozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Jeśli Cię to interesuje, to mam instrukcję... amerykańską z czasów wojny w Korei do Mosina, w dwóch wersjach - obie z 1954 roku, różnica chyba tylko okładki, do tego nieśmiertelne TBiU + jakieś rysunki z podpisanymi częściami po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 jak możesz to wyslij a tbiu to mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Prosiłbym tylko o maila do Kolegi, bo niestety, pod nickiem go nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 szafcio@go2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 z góry dziękuję koledze odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 dunaj65 wyślij mi prosze instrukcje do mausera na adres : niebyl@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam. Nadal oczekuje na instrukcje od kolegi Towarzysz Iwan", a do kolegi odkrywcy QB@" wysłałem 6 dużych listów. Więc proszę się nie przerazić wagą, ponieważ warzy to ok. 40MB.Pozdrawiam dunaj65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Instrukcja została do Kolegi dziś wysłana - proszę sprawdzić pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 139 stron...i jest wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Do kolegi kopijnik2". Czy istnieje mozliwośc wysłania do mnie takiej instrukcji do MOSINA.Pozdrawiam dunaj65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 na adres szafcio@go2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 http://www.opisybroni.republika.pl/mosin.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 http://www.eioba.pl/a72165/karabinki_automatyczne_i_karabiny_czesc_3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 witam ja nie poszukuje opisu lecz instrukcji rusznikarskiej najlepiej po pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Witam...W tym drugim linku na samym dole jest instrukcja i to dość dokładna ( a sam nie wiem jak powinna wyglądać rusznikarska) i można ją ściągnąć z freee:)pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.